image header

ONZE MISSIE

Verbreed je horizon in de wereld van de gezondheidszorg


The Care Collective mixt krachtige medische content, verrassende bestemmingen en slimme networking initiatieven tot onvergetelijke ervaringen voor healthcare professionals. Met veel finesse, passie en oog voor detail toveren we traditionele medische congressen en opleidingsmomenten om in een inspirerende reis. Op alle vlakken. Met een perfecte balans tussen wetenschap en ontspanning, creëren we een platform voor kennisuitwisseling en interdisciplinaire samenwerking in een onvergetelijk kader.

Photo of Prof. Dr. Peter Stalmans

Prof. Dr. Peter Stalmans
UZ Leuven

Photo of Dr. Thomas Mathieu

Dr. Thomas Mathieu
UZA

Photo of Dr. Bjorn Ghillemijn

Dr. Bjorn Ghillemijn
az Glorieux

Photo of Lieven Maesschalk

Lieven Maesschalk
Move to Cure

Photo of Dr. Linde Nijns

Dr. Linde Nijns
Veltem-Beisem

Photo of Apr. Filip Vermeulen

Apr. Filip Vermeulen
Pittem

Photo of Kris Lenoir

Kris Lenoir - Tandarts

ADVISORY BOARD

The Care Collective wordt omringd door een vooraanstaande groep artsen, apotheker, tandarts en healthcare professionals die hun waardevolle kennis en expertise delen. Ze stellen het wetenschappelijk programma van onze congressen samen en belichten interessante topics uit hun domein. Dit uitzonderlijke team is zorgvuldig geselecteerd vanwege hun ervaring, baanbrekend onderzoek en waardevolle bijdragen aan hun vakgebied. Accreditatie wordt aangevraagd voor artsen (in algemene geneeskunde en/of ethiek & economie), voor apothekers (in domein A,B en/of C) en voor tandartsen voor al onze medische congressen.


CONGRESSEN


Ontdek onze internationale congressen en ga met ons mee op een onvergetelijke reis vol kennis, samenwerking en inspiratie. Netwerk met professionals uit diverse disciplines van de gezondheidszorg op adembenemende bestemmingen. Ervaar culturele rijkdom, baanbrekende innovaties en adembenemende landschappen.

Photo of PUGLIA

VOLZET

PUGLIA

19/09/2024 - 22/09/2024

Photo of MAURITIUS - LAATSTE KAMERS

VOLZET

MAURITIUS - LAATSTE KAMERS

27/09/2024 - 06/10/2024

Photo of COLOMBIA - GROEP 1

VOLZET

COLOMBIA - GROEP 1

01/02/2025 - 10/02/2025

Photo of COLOMBIA - GROEP 2

VOLZET

COLOMBIA - GROEP 2

08/02/2025 - 17/02/2025

CONGRES
OP MAAT

Wil je liever een congres op maat van jouw bedrijf, vereniging of organisatie? Een evenement met impact dat nog lang het gespreksonderwerp zal blijven van je medewerkers, leden of klanten? Ook daarvoor kan je bij The Care Collective terecht!
In België, of wereldwijd… Wij vinden het concept en die ene locatie die aan al je voorwaarden voldoen. We luisteren, helpen en adviseren je doorheen het hele proces. Met dezelfde expertise, glimlach en persoonlijke touch die je van ons gewoon bent. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en ontdek als eerste onze nieuwe bestemmingen en internationale congressen!

Door je aan te melden ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en privacyverklaring

OVER ONS

Bij The Care Collective ben je in goede handen. Onze kracht ligt in onze jarenlange expertise, deontologische aanpak, grote glimlach en een sterk concept als fundament. Maar er is meer…

The Care Collective zet onvergetelijke ervaringen neer. En we gaan ver, heel ver, om die te realiseren. Gevoel voor finesse, een persoonlijke touch en een oplossingsgerichte can-do-attitude maken het verschil. Elk detail wordt zorgvuldig overwogen, elk concept wordt tot het einde toe verfijnd. En net dat, is wat we bij The Care Collective het liefst doen. Zorgen voor zorgeloze ervaringen met een impact. Because we care.

The Care Collective is een betrouwbare reisprofessional en zorgt ervoor dat je veilig op congresreis kan. We zijn aangesloten bij het Garantiefonds Reizen en beschikken over een insolventieverzekering en een verzekering beroepsaansprakelijkheid reisagentschap wat ervoor zorgt dat je als reiziger financieel goed beschermd bent. Jaarlijks wordt onze structuur en werking geanalyseerd door het fonds zodat jij met een gerust hart bij een gezonde en betrouwbare partner jouw congresreis boekt.

Photo of Cathy Van Sande
Cathy Van Sande

Owner & Co-Founder

Photo of Laura Temmerman
Laura Temmerman

Owner & Co-Founder

CONTACTEER ONS